ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Υπάρχουν δύο διαδρομές

Είναι πολύ εύκολο να μας βρείτε

Υπάρχουν δύο διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να φτάσετε στον  Άγιο Δημήτριο και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας Theta Hotel…

Η πρώτη διαδρομή

είναι ορεινή και απέχει από το Βόλο 50 χλμ. Διασχίζετε το Δυτικό Πήλιο μέσω Πορταριάς και ανεβαίνοντας στο βουνό φτάνετε στα Χάνια, όπου βρίσκεται το Χιονοδρομικό Κέντρο. Ο δρόμος του Χιονοδρομικού θα σας βγάλει στον Κισσό, όπου θα στρίψετε αριστερά και στη συνέχεια πάλι αριστερά κατηφορίζοντας προς τον Άγιο Ιωάννη. Μόλις φτάσετε στο χωριό Αγ. Δημήτριος και περίπου στη μέση του χωριού θα συναντήσετε στο αριστερό σας χέρι την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Μετά από 200 μέτρα, στο δεξί σας χέρι, θα βρείτε την ταμπέλα που σας υποδεικνύει το δρόμο για το ξενοδοχείο.

Η δεύτερη διαδρομή

η οποία έχει μήκος 60 χλμ με αφετηρία τον Βόλο, είναι παράκτια και διασχίζει το εσωτερικό του Παγασητικού κόλπου. Ακολουθείτε την παραλιακή διαδρομή που περνάει από τα χωριά Αγριά, Γατζέα και Καλά Νερά. Συνεχίζετε για Μηλιές και από εκεί ανηφορίζετε προς την Τσαγκαράδα, όπου σε 15 λεπτά και αφού περάστε από το χωριό Μούρεσι, φτάνετε στη διασταύρωση για Άγιο Δημήτριο η οποία σας κατευθύνει δεξιά.

Από Αθήνα, η διαδρομή καλύπτεται συχνά με δρομολόγια του ΚΤΕΛ, τα οποία έχουν διάρκεια 4 ωρών μέχρι την πόλη του Βόλου. Η απόσταση Θεσσαλονίκη – Βόλος διαρκεί 2 ώρες και 30 λεπτά.

Τα χωριά του Πηλίου συνδέονται με υπεραστικά λεωφορεία του ΚΤΕΛ από τον Βόλο. Για περισσότερες πληροφορίες: www.ktelvolou.gr.